MENU
Aula_close Layer 1

Hvem er vi

Ledelse og administration

Tungelundskolen har en skoleleder, en viceskoleleder og en indskolingsleder, der også er leder for SFOen. Der er desuden to sekretærer. 

Medarbejdere

Skolen har en god blanding af yngre og erfarne lærere og pædagoger, der arbejder tæt sammen. Nogle lærere har særlige opgaver som vejledere indenfor f.eks læsning, matematik, IT, motorik eller som MOT-coaches. Vi har ofte studerende i praktikforløb på skolen, og det er vi glade for. De studerende er nemlig fremtidens pædagoger og lærere, og vi ser det som en pligt og en fornøjelse at kunne hjælpe dem med at få et godt praktikforløb undervejs i deres studier. 

Ejendomscenteret

I Favrskov Kommune har vi et Ejendomscenter, hvis medarbejdere bl.a. servicerer skolerne i kommunen. På Tungelundskolen har vi nogle faste ejendomsserviceteknikkere, der sørger for at vedligeholde bygninger og udenomsarealer. De er på skolen hver dag og passer på den på bedste vis.

Vikarer

Hvert år har vi en håndfuld vikarer tilknyttet skolen, som bliver tilkaldt, når der opstår behov for det. Vi lægger stor vægt på, at vores vikarer har gå-på-mod, er fleksible og kan møde ind med kort varsel. Vores vikarer har forskellig baggrund men fælles for dem er at de er engagerede og - selvfølgelig - har lyst til at være sammen med børnene. Som vikar skal man være omstillingsparat og have et godt blik for hvad der kræves i forskellige situationer. . 

Hvis du er interesseret i at være vikar, vil vi meget gerne høre fra dig, og vi tager gerne imod uopfordrede ansøgninger på mail til vores viceskoleleder. Du er også velkommen til at komme forbi og aflevere en ansøgning. 

Tungelundskolen

Tungelundskolen ligger i Thorsø, som er en lille by i den nordvestlige del af Favrskov Kommune. Thorsø er naturskønt placeret mellem Aarhus, Silkeborg, Viborg og Randers. På skolen er der elever fra 0. til 9. klasse, og der kommer en del fra oplandet rundt om Thorsø. Skolen blev taget i brug i 1958 og er siden blevet udbygget i flere omgange. 

På skolen har der gennem årene været mange traditioner, og nogle af dem vi holder fast ved, er nogle arrangementer, der er fælles for hele skolen.  Det er bl.a. Tungelundlegene (skolens sportsdag lige inden sommerferien), motionsløb (inden efterårsferien), skolefest i foråret, besøg i kirken inden jul og hockeyturnering (lige inden vinterferien). På skolen har vi også et band, der udgøres af elever fra udskolingen, og som underholder til flere af fælles-arrangementerne. Skolen har desuden i mange år samarbejdet med en skole i Breda i Holland om udveksling for eleverne i 8. klasse. Skolen har flere samarbejdspartnere i lokalsamfundet, og stiller gerne lokaler til rådighed for nogle af de lokale foreninger.

Logo med træer på stribe