MENU
Aula_close Layer 1

Skoleboden

Gadens Gourmet

På Tungelundskolen samarbejder vi med det lokale firma Gadens Gourmet, som leverer mad til skoleboden. 

Gadens Gourmet siger med egne ord... Vi har sammensat en menu, som både er spændende og varieret, og samtidig holder fokus på sundhed og kvalitet. Det er vigtigt for os, at jeres børn har flere valg, så de kan variere frokosten uden at gå på kompromis. Der er sammensat en basis-menu med kendte retter, og derudover er der hver uge 2 varme retter. De varme retter vil variere fra uge til uge, hvorimod basis-menuen vil være fast.

Vi fokuserer meget på at lave så meget som muligt fra bunden, fordi det man selv laver, det smager nu engang bare bedst. Vi har et stort fokus på at kvaliteten er i top, og vi anvender fx. grovdej til pølsehorn, grov pasta til pastasalat og laver selv vores kyllingespyd.

Vi gør alt hvad vi kan for at holde priserne på et minimum, så der er mulighed for at alle kan være med. 

Bestilling

På vores hjemmeside opretter man sig med et personligt login, og registrerer ens barn med navn og klasse. Når man har valgt mad til de ønskede dage, går man direkte til betaling. Der kan betales med visa/dankort og mobilepay. Når først man er oprettet, så kører det automatisk næste gang.

https://bestil.gadensgourmet.dk

Man kan bestille mad helt frem til kl. 08.00 hver dag - og få maden leveret samme dag. Man kan også bestille mad til flere dage ad gangen. 

Se mere på https://www.facebook.com/gadensgourmet.dk/

 

Bestillingssystemet kører uafhængigt af skolen, så hvis der er problemer, så er det gadensgourmet, der skal kontaktes på 93897008 eller info@gadensgourmet.dk